_ _

Új Renault Megane Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid

Az elegáns és variálható, mostantól tölthető hibrid kombi

45aa11a41d.jpg

MOTOROK

Új MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid – a tölthető hibrid


Az autósport és a Renault Z.E. elektromos autók terén szerzett tapasztalatainknak köszönhetően szakértőink bármilyen igénynek megfelelő hibrid autót biztosítanak az Ön számára.

660d9c6ba5.jpg

A sokoldalú kombi

A hétköznapok során közlekedjen üzemanyag nélkül - az Új MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid akár 65 km-es elektromos hatótávra(1) képes városi környezetben. Elérkezett a nyaralás ideje? Utazzon szabadon, nem lesz gondja a hatótávolsággal, hiszen bármikor válthat a benzines és az elektromos mód között (akár 50 km(2) elektromos hatótáv vegyes fogyasztás mellett).

f1f33685e6.jpg

Páratlan vezetési élmény

Könnyed és csendes vezetés, páratlan rugalmasság és dinamikus gyorsulás elinduláskor... Az Új MEGANE Grandtour E-TECH Plug-in Hybrid az innovatív, többmódozatú sebességváltó mellett 1,6 literes, újgenerációs, 160 lóerős motorral rendelkezik, így biztosítva a páratlan vezetési élményt.

cb68662445.jpg

Kézben tartott fogyasztás

Az E-TECH tölthető hibrid módnak köszönhetően az autó indulása minden esetben elektromosan történik, így a rövidebb és a hosszabb utakon is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását (akár 70%-kal(2)). A még gazdaságosabb vezetés érdekében válassza a sebességváltó « B » módját, és nyerjen vissza még több energiát.

WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedures): ez az új protokoll a NEDC protokollhoz képest sokkal pontosabb eredményeket biztosít a mindennapos vezetésre vonatkozóan.
(1) városi fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)
(2) vegyes fogyasztás WLTP (a végső homologizáció függvényében)

Szeretné esetleg jobban megismerni a kiválasztott modellünket?

Brosúra Árlista

Márkáink
Renault Dacia