_ _

A Renault TRAFIC SpaceClass

A prémium kisbusz, amely minden igénynek megfelel

1562244856085.jpg

1 jármű, 3 élmény

Alakítsa ki hétköznapjait


1560418903648.jpg

Céges ügyfelek számára...

Cége megítélése nagyban függ az autójától ? Finom részletek, XXL-es kényelem és rekord szintű variálhatóság... A SpaceClass kialakítása során ügyeltünk rá, hogy a sofőr és az utasok igényeinek is megfeleljen az autó.

A modern és kényelmes pilótaüléstől kezdve az egymással szemben ülve akár 6 személyt is szállítani képes hátsó ülésekig az autó belső terét kiváló minőségben állítottuk össze, az elegancia és a kellemes közérzet jegyében.

 

Fedezze fel a felszereltségi szinteket! 

... a családdal a fedélzeten...

A gyerekeket iskolába venni, elvégezni a heti nagy bevásárlást, a hétvégére elutazni a családdal vagy nyaralásra indulni...

A kiváló minőséget képviselő SpaceClass bármilyen igénynek és bármilyen utazásnak képes megfelelni. Az elegancia és a modernitás harmóniáját biztosító jármű minden elemét gondosan kidolgoztuk, mégsem hivalkodó, és teljes mértékben az Ön kényelmét és jó közérzetét szolgálja. 

 

Fedezze fel a felszereltségi szinteket!

1560418908046.jpg
1560418896763.jpg

... vagy amikor elutazik.

Szeretné kitágítani a horizontot? Hagyja, hogy ez a prémium kisbusz járatlan ösvényekre csábítsa!

Meghitt belső tér, 2 személyes valódi ággyá alakítható üléssor, állandó LED-es olvasólámpák, számos tárolóhely és sötétítők… A SpaceClass Escapade a hálószoba kényelmét képes biztosítani. 

Készen áll az indulásra?

Szeretné esetleg jobban megismerni a kiválasztott modellünket?

Árlista

Márkáink
Renault Dacia